Новости

Дом > Новости > Садржај
Селекцију и обрачун
Dec 21, 2016

Таблица тип селекције

Тањир или мех типа утврђује у складу са практичним потребама топлоте. О ситуацији малих протока, омогућавајући ниског притиска баци, требало би да користите мањи отпор образац, у супротном Одаберите отпор тањир типа. Према притисак и температура флуида ситуације, одређују се одстрањује или је бразед. Када одређивање образац не може бити изабрана навлаке су премали таблице, како би се избегло прекомерне таблице, таблице брзина је мала, коефицијент пролаза топлоте је пренизак за већу измењиваче треба да посвете више пажње овог проблема.

Избор процеса и тока

Процес се односи на медиј у измењиваче на тањир у истом правцу проток од скупа паралелни ток, ток плочасти размењивач топлоте у Дау у канале за проток који се састоји од два суседна таблице. Под нормалним околностима, неколико канала повезани у серију или паралелно да формира различите комбинације топлих и хладних медија канал.

Обради комбинације према израчунавање отпора топлотни трансфер и течност, захтев да се утврди да су испуњени услови за процес. Покушавам бити хладно или проток топле воде у на коефицијент пролаза топлоте цонвецтиве једнако је са или близу да бисте добили најбоље резултате. Цонвецтиве коефицијент пролаза топлоте на поврсини пренос топлоте на обе стране је једнак или близак је коефицијент пролаза топлоте за већа вредност. Плочасти размењивач топлоте између брзина опсег, али у тренутку израчунавања топлотни трансфер и течност отпора, да бисте израчунали просечну брзину. Од андqуот; уандqуот; има фиксну процес преузео пресовани одбор, лако растављање.

Гуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., ЛтдТелефон: +86-20-82249117