Изложба

Дом > Изложба > Садржај
Карактеристике биомасе котао
Dec 21, 2016

(1 ) котлови за спаљивање биомасе горива сагоријевања опреме---ротациони решетку.

Котао у структурни дизајн, за разлику од традиционалних котао простор и украсити веома разумно секундарног ваздуха и биомаса гориво које гори тренутак талоћи велике количине непостојане сагоријевања.

Контролни систем користећи високог сјаја, сви Кинези, до познати бренд ПЛЦ контролни систем за Централна контролна јединица; а котао корисницима за размену информација у интерактивном начини да остварите аутоматског сигурносног операција од биомаса котлови на пелет.

Котлови биомаса карактеришу: штедњу енергије, еколошке заштите, и лако се инсталирају.

(2 ) залихе горива

БМФ гориво котао горива, гориво храњење машина у горњој Хоппера, и онда довод спирала у пећ, равномерно расут на поклопац.

(3 ) процеса сагоријевања

За транспорт горива вијак у пећи, где због високе температуре димњак гаса и ваздух постепено загрејати, сушење, пуцање, сагоријевања и ово је узрок доста лабилан, спаљивање интензитет. Производи високе температуре димњак гас ерозија након главне гријање површине котла у реп-гријање површине котла ваздух прехеатер и ецономизер, а онда у прах колекционар, последњи димњак исисан у атмосферу. Без горива гасификације решетку задња покрета до опекотина, остацима малу количину пепео пада у пепео решетку иза.


Пар: Развој

Следећи: Принципи котаоГуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., ЛтдТелефон: +86-20-82249117