Ваздух Прехеатер од размењивач топлоте ваздух бакарну цев

Цијев ваздух размењивач топлоте Тубе опис производа ваздух размењивач топлоте је врста ваздух пред-грејалица која интензивно затворила у Кини. Састављена од многих челичне цеви, које су Лубииасти одговарало физичком и Колебљиви начин. Два краја цеви су солдеред до табле цев да формира на апроксимације...
Product description

Цијев ваздух топлотни измењивач

Опис производа

Цијев ваздух топлотни измењивач је врста ваздух пред-грејалица која интензивно затворила у Кини. Састављена од многих челичне цеви, које су Лубииасти одговарало физичком и Колебљиви начин. Два краја цеви су солдеред до табле цев да формира кубних цев кофер са одређене површине за гријање.


Функција

Овај производ интензивно затворила у клима, одржати грејања и пројеката. Као идеалан за подршку производа за запрегу јединица ажурирани ваздух и ваздух процесор, може такође се повезати ваздуху цеви за независну преоптерећености за за хлађење или лож сврху.


Основан 2005 године, ЈИЕМА је један од водећих ваздух прехеатер бакарну цев ваздух размењивач топлоте произвођача и добављача у Кини за своје одлична услуга и квалитета производа. Добродошли купити прилагођене топлотни измењивач у ниској цени од наше фабрике. Такође нудимо вам котацији консултације ако је потребно.

Hot Tags: Ер прехеатер од размењивач топлоте ваздух бакарну цев, Кина, фабрика, произвођача, добављача, прилагођене, цитат, јефтине, купити
Сродни производи
Истрага

Гуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., ЛтдТелефон: +86-20-82249117