Нерђајући челик таблица тип ваздух-ваздух размењивач топлоте за очување енергије и опоравак система

Производ опис плочасти размењивач топлоте ваздуха је тип за заштиту животне средине-пријатељски производ који се користи за спасавање топлоте, потрошња енергије и чување горива. То се може применити на уређаја који се користе за конверзију природног гаса, нафтни гас, нафта и других сировина у хлора као ваздуха сагоревања...
Product description

Опис производа

Плочасти размењивач топлоте ваздуха је тип за заштиту животне средине-пријатељски производ који се користи за спасавање топлоте, потрошња енергије и чување горива. То се може применити на уређаја који се користе за конверзију природног гаса, нафтни гас, нафта и других сировина у хлора као ваздуха сагоревања грејалица. Плочасти размењивач топлоте ваздух интензивно затворила у хлор прављење конверзија пећи или деполyмеризинг пећи у великог обима хемијски инжењеринг предузећа, као и пројекте за опоравак топлоте у челичној индустрији и индустрији стакла.Карактеристике:
1 .Цомпацтструцтуре , због флексибилног дизајна, ефективно избегавање термалну експанзију на Росу ствар за спречавање корозије.
2 . топлине пренос ефикасност

3 . мале величине

4 . Сатисфyтхе потребе великих размера уређаја

5 . 1/3 тубе волумеоф ваздух размењивач топлоте
Основан 2005 године, ЈИЕМА је један од водећих нерђајући челик таблица тип ваздух-ваздух топлотни измењивач за очување енергије и опоравак система произвођача и добављача у Кини за своје одлична услуга и квалитета производа. Добродошли купити прилагођене топлотни измењивач у ниској цени од наше фабрике. Такође нудимо вам котацији консултације ако је потребно.

Hot Tags: нерђајући челик таблице упишите ваздух-ваздух размењивач топлоте за очување енергије и опоравак система, Кина, фабрика, произвођача, добављача, прилагођене, цитат, јефтине, купити
Сродни производи
Истрага

Гуангзхоу Јиема топлоте Еxцханге опреме Цо., ЛтдТелефон: +86-20-82249117